Πολιτικά Συνδιασμοί (Κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των κεντροδεξιών πολιτικών κομμάτων της Ευρώπης και σταθερά τηρεί τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ευημερίας.

Περισσότερα ...

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Προοδευτική Συμμαχία-Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΠΣ-ΣΥΡΙΖΑ) είναι ένα ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης αριστεράς.

Περισσότερα ...

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Κάνουμε μαζί την Αλλαγή

Μια ισχυρή Ελλάδα, με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και κοινωνική δικαιοσύνη.

Περισσότερα ...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Το ΚΚΕ ιδρύθηκε το 1918 ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης του εργατικού κινήματος στη χώρα μας και υπό την επίδραση της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης του 1917 στη Ρωσία. Είμαστε ένα συνειδητό, οργανωμένο και πρωτοπόρο τμήμα της εργατικής τάξης με στρατηγικό στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Περισσότερα ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το δικό μας Όραμα είναι μια Ελλάδα που θα είναι εθνικά κυρίαρχη και υπερήφανη, με αξιοπρέπεια και μελλοντικές προοπτικές για τους Έλληνες, που θα παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της.

Περισσότερα ...

ΝΙΚΗ

Με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά. Σεβόμαστε τις ρίζες μας και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ριζοσπαστικοί. Αρνούμαστε να συντηρήσουμε τον παλαιό άνθρωπο –τον βολεμένο, τον ασελγή, τον πονηρό- και γι’ αυτό νιώθουμε αληθινά προοδευτικοί και βαθιά επαναστατικοί.

Περισσότερα ...

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δώσε Ζωή στην Βουλή

Παλεύουμε για την συλλογική μας απελευθέρωση από το μνημονιακό καθεστώς και τις συνθήκες αμφισβήτησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. Για την υπεράσπιση της πατρίδας και του λαού μας και την ανάκτηση της δημοκρατικής, λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας.

Περισσότερα ...

ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Το ΜέΡΑ25 εργάζεται για μια πλατιά Παλλαϊκή Συστράτευση ρήξης με την ολιγαρχία.

Περισσότερα ...

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν

Η Συμμαχία Ανατροπής είναι η πολιτική και εκλογική συμπαράταξη ΕΠΑΜ, Κίνημα Δικαιοσύνης, Μαζί για μια Ελεύθερη Ελλάδα, Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών, Ασπίδα Πολιτών - Άμεση Δημοκρατία, Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα, Εμπρός.

Περισσότερα ...

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Θάνος Τζήμερος-Φαήλος Κρανιδιώτης

Φιλελεύθεροι Πατριώτες Μεταρρυθμιστές

«ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ονομάζεται ο εκλογικός συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Περισσότερα ...

ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ενώνουμε όλους μας, που επιθυμούμε να επαναφέρουμε τις ηθικές αξίες και τον άνθρωπο στο κέντρο της κοινωνίας σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να εξοστρακιστούν για να δώσουν τη θέση τους σε άψυχους αριθμούς.

Περισσότερα ...

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Όραμά είναι να βγει η Ελλάδα από τα αδιέξοδα κάθε είδους, όπως φτώχεια, ενεργειακή ανεπάρκεια, εξάρτηση από τρίτες χώρες κλπ και να καταστεί αυτάρκης και ισχυρή μέσα από την επικράτηση των ανθρώπινων αξιών, της δημοκρατίας και της αειφορίας.

Περισσότερα ...

Κίνημα 21

Στηρίζουμε τις αιώνιες αξίες του ελληνισμού με γνώμονα την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Έθνους μας, από τους σημερινούς του δυνάστες.

Περισσότερα ...

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) είναι ένας ελληνικός πολιτικός σχηματισμός που ανήκει στον χώρο της αντικαπιταλιστικής/κομμουνιστικής Αριστεράς και αποτελεί Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας.

Περισσότερα ...

ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-Δημήτριος Κούβελας

Η Χώρα χρειάζεται μια Ανάσα μια Πνοή Δημοκρατίας

Η Πνοή Δημοκρατίας, δημιούργημα της νέας ιστορικής αναγκαιότητας και όχι μία ακόμα φιλοδοξία κάποιων προσώπων, να ηγηθούν ενός ακόμα πολιτικού σχηματισμού, εκφράζει και αντανακλά την επιθυμία χιλιάδων πολιτών, για να ανακτήσουμε τη ζωή μας, την πατρίδα μας και τον πολιτισμό μας.

Περισσότερα ...

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Η Αλήθεια στο Κέντρο

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι το πολιτικό κόμμα του Ελληνικού λαού που επιδιώκει να προχωρήσει στην κάθαρση και εξυγίανση της δημόσιας ζωής, να επιφέρει θεμελιακές αλλαγές χωρίς αιφνιδιασμούς και ακρότητες, να αξιοποιήσει το δημιουργικό δαιμόνιο του Ελληνισμού χωρίς να αφήσει περιθώρια για αισχροκέρδειες και εκμετάλλευσης.

Περισσότερα ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

Η Ελλάδα Αντιστέκεται

Όραμα μας είναι μια Ελεύθερη Ελλάδα, ανεξάρτητη, ισχυρή και αυτοδύναμη. Μια Ελλάδα που θα αποτελεί υπόδειγμα κοινωνικής ευημερίας, με πραγματική Δημοκρατία, αξιοκρατία και ισονομία, με πνευματική, τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξη.

Περισσότερα ...

ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το «Κ.Φ.Ε.» στοχεύει στην αξιοπρεπή διαβίωση, για μια Ανθρωποκεντρική κοινωνία με δημοκρατία, υγεία, εργασία, αξιοπρέπεια, σεβασμό, αλληλεγγύη, ισονομία, χωρίς κοινωνικές ανισότητες για μια κοινωνία ελεύθερη, ειρηνική, χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Περισσότερα ...

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Είμαστε υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και αγωνιζόμαστε για την οικολογική, πράσινη και ψηφιακή μεταστροφή της κοινωνίας.

Περισσότερα ...