Η προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο πιο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να σας γνωρίσουν άτομα στην γεωγραφική σας περιοχή και νόμιμα.

Η σημαντική διαφορά με τους άλλους τρόπους προώθησης (τυπωμένα φυλλάδια, διαφήμιση σε έντυπα, banners σε ενημερωτικά sites, κλπ) είναι (α) η ταχύτητα δημοσίευσης, (β) η στόχευση του κοινού με βάση γεωγραφικά και δημογραφικά κριτήρια (γ) η ακριβής μέτρηση των αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα, μπορούμε να δούμε την απήχηση που είχε μια διαφημιστική εκστρατεία με βάση την ηλικία και το φύλο του κοινού, όπως φαίνεται στο γράφημα που ακολουθεί:

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το κάθε μέσω ξεχωριστά και τα πακέτα προώθησης που προτείνουμε. Αν αποφασίσετε να αναλάβουμε την διαφημιστική σας εκστρατεία κάντε κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν.

Facebook

Το Facebook είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα με πολλούς χρήστες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ειδικά στις ηλικίες 35-55.

Σας προτείνουμε να διαφημιστείτε μέσω εικόνας διαστάσεων 1200 X 628 pixels (πλάτος X ύψος). Αν η φωτογραφία της υποψηφιότητας σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις, αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε τις διαστάσεις στις ιδανικές, αρκεί να είναι αρκετά καλή η ανάλυση έτσι ώστε να μην βγαίνει ως θολή.

Instagram

To Instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε νεότερες ηλικίες. Με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία το 70% των χρηστών του Instagram είναι μικρότερο το 35 χρονών.

Σας προτείνουμε να διαφημιστείτε μέσω εικόνας διαστάσεων 1080 X 1080 pixels (πλάτος X ύψος). Αν η φωτογραφία της υποψηφιότητας σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις, αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε τις διαστάσεις στις ιδανικές, αρκεί να είναι αρκετά καλή η ανάλυση έτσι ώστε να μην βγαίνει ως θολή.

Google Adwords

Το Google και το δίκτυο των συνεργαζόμενων sites που προβάλουν τις διαφημίσεις της Google, είναι η ιδανική επιλογή για να απευθυνθείτε σε χρήστες του Internet που δεν χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σας προτείνουμε να διαφημιστείτε μέσω δύο εικόνων διαστάσεων 300 X 250 pixels (πλάτος X ύψος) και 250 X 250 pixels (πλάτος X ύψος) . Αν η φωτογραφία της υποψηφιότητας σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις, αναλαμβάνουμε να προσαρμόσουμε τις διαστάσεις στις ιδανικές, αρκεί να είναι αρκετά καλή η ανάλυση έτσι ώστε να μην βγαίνει ως θολή.

Φόρμα προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υποψηφιότητα σε
Επιλογή αρχείων
Το μέγιστο όριο μεγέθους για κάθε αρχείο, είναι 5.00 MB-μέγκαμπάϊτ (1=1024 κιλομπάϊτ)
    Μέσα που θα προβληθεί η διαφήμιση
    Ποσό που θα δαπανήσετε

    Επικοινωνία με τους διαχειριστές του site

    Τα παρακάτω πεδία δεν θα είναι ορατά στην διαφήμιση, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.